Sports

Cody Gakpo hakt knoop door en blijft ondanks interesse PSV trouwDonderdag, 1 september 2022 om 08:34

Mart Oude Nijeweeme
• Laatste update: 08:46

PSV heeft ook komend seizoen de beschikking over Cody Gakpo. De aanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer Southampton en Leeds United, maar heeft de knoop doorgehakt en blijft bij PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De transferwindow in grote buitenlandse competities sluit donderdagavond om 23.59 uur, maar daar lijkt Gakpo dus niet op te willen wachten.

Gakpo stond de voorbije maanden in de nadrukkelijke belangstelling van met name clubs uit de Premier League. Arsenal leek lang de beste papieren te hebben, maar ook het Manchester United van Erik ten Hag hengelde naar zijn diensten. Woensdagavond laat, vlak voor het verstrijken van de deadline in Nederland, werd duidelijk dat Southampton en Leeds United de enige overgebleven clubs waren. Gakpo stond echter ‘gewoon’ in de basis tegen FC Volendam (7-1) en gaf na afloop aan in de komende uren een beslissing over zijn toekomst te nemen.

Gakpo zou donderdagochtend met in totaal acht mensen vlucht CL30 naar Leeds Bradford pakken om een transfer naar Leeds United af te ronden, maar heeft daar alsnog van afgezien. Victor Orta, die bij Leeds verantwoordelijk is voor het technisch beleid, keert onverrichte zaken huiswaarts. PSV-watcher Rik Elfrink meldt dat Gakpo zelf heeft verklaard niet meer te willen. The Peacocks deden nog wel een laatste bod, maar kregen nul op het rekest van de aanvaller. Het is niet bekend hoe hoog het meest recente bod was.

Snel meer.


Gerelateerd

Meer sportnieuws


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.