Sports

Burak Yilmaz tekent voor vijf seizoenenDinsdag, 21 juni 2022 om 15:06

Mart Oude Nijeweeme
• Laatste update: 15:16

Fortuna Sittard heeft de komst van Burak Yilmaz afgerond, zo meldt de club via de eigen kanalen. De 36-jarige spits komt transfervrij over van Lille OSC en heeft voor vijf seizoenen getekend bij de ploeg van trainer Sjors Ultee. Yilmaz is tijdens de eerste twee seizoenen als speler actief, waarna hij een trainerstraject zal volgen.

“Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Fortuna Sittard”, zo geeft Yilmaz te kennen op de clubwebsite van Fortuna. “Voor mij was het complete plaatje enorm belangrijk, iets wat ze mij in Sittard kunnen en willen bieden. Maar eerst gaat de focus op mijn periode als speler bij de club. De club is ambitieus en ik wil de komende seizoenen met mijn ervaring daarin een bijdrage leveren.”

Sjoerd Ars, technisch manager, namens Fortuna Sittard is verheugd met het inlijven van Yilmaz.: “Dit is een prachtige dag voor Fortuna Sittard, dat we een speler met deze status weten vast te leggen… Burak is ondanks zijn leeftijd nog enorm fit en gretig. We zijn er ook van overtuigd dat hij met zijn ervaring van meerwaarde gaat zijn voor ons, zowel op als buiten het veld.”


Gerelateerd

Meer sportnieuws


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.