Sports

Bassey reist gewoon mee naar Liverpool11:10 – Calvin Bassey is zoals verwacht fit genoeg om met Ajax af te reizen naar Engeland voor de wedstrijd tegen Liverpool. De verdediger viel afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen geblesseerd uit, maar is alweer hersteld. Ajax mist wel drie andere spelers in de wedstrijdselectie.

Goed nieuws voor Ajax: Bassey reist gewoon mee naar Liverpool


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De situatie van Mohamed Ihattaren is bekend, terwijl Owen Wijndal en Francisco Conceicão geblesseerd zijn. Bassey is maandagochtend dus wel gewoon met zijn ploeggenoten in het vliegtuig gestapt. De onzekerheid over het meespelen van de linkspoot werd na de wedstrijd tegen Heerenveen al grotendeels weggenomen door trainer Alfred Schreuder, die ook vier jongelingen meeneemt naar Liverpool.

Youri Baas, Youri Regeer, Kristian Hlynsson en Lorenzo Lucca slaan maandagavond de wedstrijd van Jong Ajax tegen NAC Breda over. Zij zitten namelijk ook bij de selectie van Schreuder, die zo goed als op volle sterkte afreist naar Anfield. Daar moet hij weer de puzzel in de voorhoede gaan leggen. Door het goede spel van verschillende aanvallers nemen de mogelijkheden voor Schreuder met de week toe.

Liverpool
Dinsdagavond (21.00 uur) treft Ajax in Liverpool een gewond dier. De ploeg van manager Jürgen Klopp is zwak begonnen aan het nieuwe seizoen van de Premier League. In zes wedstrijden pakten The Reds pas negen punten. Daarnaast werd het eerste groepsduel in de Champions League vorige week met 4-1 verloren van SSC Napoli. De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias uit Portugal.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.