Sports

Bassey 16 uur na rode kaart voor het eerst in basis bij Ajax13:12 – De opstelling van Ajax voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Almere City is bekend. De Amsterdammers treden met drie spelers aan die zaterdagavond nog in actie kwamen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Bassey 16 uur na rode kaart voor het eerst in basis bij Ajax


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Perr Schuurs, Calvin Bassey en Brian Brobbey zijn de drie die meespeelden tegen PSV (3-5 verlies) en zondag wederom op het veld staan. Bassey staat slechts zestien uur nadat hij zijn officiële debuut maakte én rood pakte voor het eerst in de basis bij Ajax.

De basisspelers tegen PSV zijn er tegen Almere City niet bij. Het doel wordt verdedigd door Remko Pasveer, achterin staan naast Schuurs en Bassey ook Sean Klaiber en Youri Baas. Het middenveld wordt gevormd door Youri Regeer, Naci Ünüvar en Kristian Hlynsson. Voorin maken Brobbey, Francisco Conceiçao en Mohamed Daramy de dienst uit.

De wedstrijd tussen Ajax en Almere City begint om 14.00 uur. ESPN zendt het vriendschappelijke duel live uit.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.