Sports

back teruggezet naar Jong PSV, niet naar Rangers11:01 – Ki-Jana Hoever ontbreekt dinsdagavond in de selectie van PSV voor de reis naar Schotland. Daar nemen de Eindhovenaren het op tegen Rangers, dat moet worden verslagen in strijd om een ticket voor de Champions League. Hoever is teruggezet naar Jong PSV.

Klap voor Hoever: back teruggezet naar Jong PSV, niet naar Rangers


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De rechtsback, die dit seizoen is gehuurd van Wolverhampton Wanderers, neemt het maandagavond met de beloftenploeg op tegen FC Dordrecht. Het is een harde klap in het gezicht van de talentvolle verdediger, die met hoge verwachtingen naar Eindhoven werd gehaald. Hoever stelde echter flink teleur in de eerste weken van het nieuwe seizoen.

De back raakte al vroeg zijn basisplaats kwijt aan Philipp Mwene, die momenteel onomstreden lijkt aan de rechterkant van de defensie. Onlangs kreeg ook centrale verdediger Jordan Teze al de voorkeur boven de twintigjarige Hoever. De back is niet de enige speler die niet meereist naar Glasgow. Carlos Vinicius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen en Richard Ledezma zijn niet fit genoeg. Laatstgenoemde raakte zaterdagavond waarschijnlijk zwaargeblesseerd tegen Go Ahead Eagles.

Volledige selectie PSV: Benítez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.