Politics

Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta verbreken relatie | NUAnna Nooshin (35) en haar verloofde Nassim Zeta hebben na zo’n vier jaar een einde gemaakt aan hun relatie. Dat meldde de influencer via Instagram Stories.

Volgens Nooshin gaan de twee met veel verdriet maar ook veel liefde uit elkaar. “Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren. Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Ik hoop dat we hier beide in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip,” aldus Nooshin.

Nooshin en Zeta verloofden zich in april 2019. Dat maakten ze destijds beiden via sociale media bekend. Ondanks hun voornemen te gaan trouwen maakte het stel geen haast.

In maart 2020 zei Nooshin hierover: “Ik geniet heel erg van deze fase en ik vind het stiekem heel romantisch als het een kleine aangelegenheid wordt. Ik denk dat de kans groot is dat als het zover is precies niemand het weet.”

Daarna nam het coronavirus de wereld over en werd het vrij lastig om nog in het huwelijk te treden, zelfs met een kleine groep erbij. Uiteindelijk gaat het huwelijk tussen Anna en Nassim helemaal niet meer plaatsvinden.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close