Sports

“Alsof ‘ie door vijf man in elkaar is geslagen”19:15 – In navolging van Michiel Kramer heeft ook Etienne Vaessen woest gereageerd op het besluit van Serdar Gözübüyük om in blessuretijd een strafschop toe te kennen aan PSV. De doelman van RKC Waalwijk vindt dat er dringend iets moet veranderen bij de VAR. Het duel eindigde in 1-0.

Ook Vaessen woest: "Alsof 'ie door vijf man in elkaar is geslagen"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

“Het is echt ongekend”, reageerde Vaessen voor de camera van ESPN. “Ik heb de beelden net al gezien. Hans Mulder speelt eerst de bal en raakt daarna licht het hoofd. Die Xavi Simons is één meter zestig, hij wordt echt niet zo hard geraakt. Hoe moet hij anders die bal wegwerken?”, reageerde de furieuze sluitpost. Hij had geen antwoord op de inzet van Cody Gakpo.

Vaessen kreeg na afloop al diverse appjes van vrienden. “Dit is gewoon een topclubpenalty”, constateerde de keeper. “Ik zit nu vol in mijn emotie, maar ik weet zeker dat ze deze niet hadden gegeven als het aan de andere kant was gebeurd.” Vaessen was desondanks trots op RKC, maar vindt het tijd voor verandering bij de VAR. “Misschien moeten we een oud-prof bij de VAR zetten. Dit kan gewoon niet.”

Na het geven van de penalty kreeg Vaessen het aan de stok met Simons, die schreeuwend van de pijn op het veld bleef liggen. Vaessen maande hem om op te staan, waardoor de jonge middenvelder boos reageerde. “Moet je eens kijken hoe snel hij op staat… Hij doet net alsof hij door vijf man in elkaar geslagen is. Het is een goede speler, maar dit moet je als topclub niet nodig hebben.”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.