Sports

Ajax en AZ maken vorderingen op de transfermarkt0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 22 juni.

Ajax en AZ maken vorderingen op de transfermarkt


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

The Athletic: Ajax en Spurs akkoord over transfersom Bergwijn
Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Steven Bergwijn de overstap naar Ajax maakt. Volgens The Athletic-journalist Charlie Eccleshare heeft de Amsterdamse club in hoofdlijnen een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over de transfer van de 24-jarige aanvaller. Ajax gaat 25 miljoen euro neertellen voor Bergwijn. Als de laatste plooien zijn gladgestreken, kan de deal worden afgerond.

‘AZ wil na Odgaard nog een aanvaller voor miljoenen overnemen’
AZ lijkt Jens Odgaard over te gaan nemen van het Italiaanse Sassuolo, maar is ondertussen ook druk bezig om de volgende aanvallende versterking vast te leggen. De 21-jarige Ezequiel Bullaude van Godoy Cruz moet de Alkmaarders gaan versterken.

Schreuder spreekt ambitie uit: Champions League winnen met Ajax
Alfred Schreuder steekt zijn ambitie als hoofdtrainer van Ajax niet onder stoelen of banken. De 49-jarige oefenmeester streeft het hoogste na. Daar hoort ook het winnen van de Champions League bij.

Voorganger Van Bommel eist meer dan vijf ton van Antwerp
De Deense voetbalcoach Brian Priske stapt naar de rechter toe. De trainer eist meer dan 500.000 euro van zijn Antwerp FC, die onder meer zijn ontslagvergoeding nog niet heeft ontvangen van de Belgische club.

Tóch haalbare Til moet flink inleveren om bij Feyenoord te blijven
Feyenoord stelt alles in het werk om Guus Til langer aan boord te houden. De Rotterdammers maken serieus werk van de komst van de vijfvoudig Oranje-international nu de FIFA heeft besloten dat spelers die in Rusland of Oekraïne onder contract staan komend seizoen transfervrij voor een andere club mogen spelen.

Feyenoord wil zich versterken met Excelsior-smaakmaker
Feyenoord hoopt zich op korte termijn te gaan versterken met Excelsior-uitblinker Mats Wieffer. De Rotterdammers zien in Wieffer een ideale versterking voor op het middenveld en hopen hem voor een bescheiden transfersom op te pikken bij de stadsgenoot.

Waarom de rechtszaak tegen Promes nog niet is geweest
Quincy Promes was onlangs met FC Barcelona-aanvaller Memphis Depay te zien in Ghana. Dat zorgde voor veel ophef op sociale media, aangezien Promes verdacht wordt van poging tot moord op zijn neef na een steekpartij in Abcoude. Waarom is de zaak van de aanvaller van Spartak Moskou nog niet voor de rechter verschenen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.